top of page

Information and Updates

公開·102 位會員

Mən tez-tez müxtəlif saytlarda qeydiyyatdan keçirəm və hər

Hər kəsə xoş gün! Mən tez-tez müxtəlif saytlarda qeydiyyatdan keçirəm və hər dəfə şəxsi məlumatların qorunması ilə bağlı bəndləri diqqətlə oxuyuram. Bəzən orada yazılır ki, məlumatlar üçüncü tərəflərlə paylaşıla bilər, bəzən isə bu barədə heç bir məlumat verilmir. Mən şəffaflığı sevirəm və istifadəçiyə qarşı açıq olan platformaları axtarıram. Azərbaycanda bu keyfiyyətlərə malik saytlar barədə nə deyə bilərsiniz?

6 次瀏覽

Gündəlik həyatın təlaşı içində çox vaxt özümüzə vaxt ayırmağı unuduruq. Hamımız bir yerlərə çatmağa, nəsə etməyə, nəsə qazanmağa çalışırıq. Amma ara-sıra dayanıb ətrafa baxmaq, yeni şeylər kəşf etmək də lazımdır. Mən bu yaxınlarda özümə belə bir qayda qoydum — hər həftə ən azı bir dəfə onlayn dünyada yeni bir kəşf etmək. Bu mənim üçün həm istirahət, həm də inkişafdır. Və bu həftəki kəşfim həqiqətən əlamətdar oldu. Söhbət ünvanından gedir. Bu səhifəyə daxil olanda gördüm ki, bura mənim əvvəllər gördüyüm heç bir sayta bənzəmir. Burada bir xüsusi rahatlıq, bir xüsusi incəlik var. Dizayn elə seçilib ki, insan uzun müddət baxmaqdan yorulmur. Bölmələr o qədər məntiqli düzülüb ki, saniyələr ərzində istədiyini tapa bilirsən. Bu platformada vaxt keçirmək mənə o qədər zövq verir ki, hərdən elə bilirəm bu sayt mənim xüsusi zövqüm nəzərə alınmaqla hazırlanıb. Mən burda yeni bir şey öyrənir, maraqlı məlumatlarla tanış olur və sadəcə əylənirəm. Bu, mənə həftənin yorğun günlərindən sonra güc verir. Artıq bu platforma mənim sevimli məkanlarımdan biridir. Düşünürəm ki, hər kəs öz zövqünə uyğun bir şey tapa bilər. Mən onu bütün dostlarıma tövsiyə etmişəm və onlar da çox məmnun qaldılar.

• Facebook
  • Line
  • Instagram
bottom of page